Presentation

Ägarstruktur
Roberts Bil och Lack AB är ett privatägt företag som etablerades 1981. Företaget ägs av Robert Johansson som har en mångårig bakgrund från mek plåt- och lackverksamhet inom motorbranschen.

Verksamhetsomfattning
Företagets verksamhet omfattar plåt- och plastreparationer samt lackeringsverksamhet inom området personbilar, lätta lastvagnar, Husvagnar, Båtar och övriga transportfordon.

Vi är en komplett och auktoriserad skadeverkstad som utför alla typer av skadereparationer. För mindre skador har vi byggt upp en s k Quick Repair produktion. Här kan vi reparera mindre skador både snabbt och billigt med bibehållande av en hög kvalitet.

Kunder
Företaget är auktoriserad skadeverkstad till alla förekommande försäkringsbolag på marknaden och vi utför skadereparationer på de flesta fordonsmärken inom motorbranschen.

Inom märkesgrupperna VW, Audi, Seat, Skoda och har vi byggt upp specialkompetens genom ett mångårigt samarbete med bl a Generalagenten för dessa.
Våra kunder utgörs av privatpersoner, företag, bildetaljister och försäkringsbolag.
Vårt marknadsområde omfattar södra area Stockholm.

Affärsidé
Att vara en fullutrustad skadereparationsverkstad för plåt-, plast och lackarbeten med den bästa arbetskvalitén, leveransförmågan och servicen gentemot försäkringsbolag, serviceverkstäder, bilföretag och privatkunder.

En komplett verkstad där kunden lämnar en skadad bil för att sedan hämta den i bästa skick utan att behöva bekymra sig om kvalitet och genomförande av främmande arbeten.
Vi skall satsa på utveckling inom teknik, miljö och kompetens hos vår personal.

Marknadsposition
Våra framgångsfaktorer och vår marknadsposition bygger på:

- stor yrkeskompetens

- ett starkt kvalitetsmedvetande

- ett miljöagerande som ligger i frontlinjen

- långsiktiga kundrelationer

- moderna tekniska och rationella hjälpmedel

- infriande av leveranstider

 

 

Trygghet! Vi är sedan flera år tillbaka medlem i
branschorganisationen MRF.
Detta ställer stora krav på oss och ger samtidigt våra kunder en bra trygghet.